Contract de aproape opt milioane de lei pentru Registrul Local al Spațiilor...

Contract de aproape opt milioane de lei pentru Registrul Local al Spațiilor Verzi din Timișoara

1
DISTRIBUIȚI

Viceprimarul Ruben Lațcău a anunțat că licitația pentru realizarea registrului spațiilor verzi ale Timișoarei a fost lansată, iar toate firmele interesate o pot accesa pe SEAP (e-licitatie.ro).


Edilul a menționat că oferta câștigătoare va fi determinată pe baza celui mai bun raport calitate-preț.

„Am început să avem grijă de spațiul verde al orașului, am avut training-uri împreună cu specialiști în peisagistică și prin acest registru vom dispune de un instrument digital, care să reflecte realitatea din teren: cât spațiu verde avem și în ce condiție se află. Mai mult decât atât, fiecare arbore, arbust, gard viu va fi inventariat după specie, vârstă, condiție, iar baza de date nu va fi întocmită doar o singură dată, ci va fi actualizată în permanență. Achiziția va include atât colecția datelor, cât și software-ul și hardware-ul necesar pentru actualizarea bazei de date. Arborii ocrotiți, cu valoare estetică deosebită și cu diametrul mai mare de 50 de cm vor fi scanați și transpuși într-un model 3D”, a transmis Ruben Lațcău.

Conform datelor existente, Timișoara are peste 160.000 de arbori și 525 de hectare de spații verzi. Valoarea estimată a contractului este de 7,9 milioane de lei (TVA inclus).

1 COMENTARIU

  1. Viceprimarul Ruben Lațcău.Garda de Mediu a amendat Primăria Timișoara cu 200.000 de lei pentru lipsa Registrului Local al Spațiilor Verzi.Intrebarea numar 1 din ce bani a fost platita amenda asta?Intrebarea numarul 2 de cand voi din primarie santeti asa de grijuli cu spatile verzi.Cand ati primit amenda pentru Colterm nu ati sarit sa platiti amenda.Sau acolo nu sa putut sifona nimica din fonduri?”

    Valoarea estimată a contractului este de 7,9 milioane de lei si termen de intocmire 2,6 ani de zile? Da poi pina atunci uita lumea de voi ca mai mari din primarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.