Cu jucători de la CFR Timişoara, naţionala de futsal U19 a debutat...

Cu jucători de la CFR Timişoara, naţionala de futsal U19 a debutat la Euro cu un record negativ

0
DISTRIBUIȚI
Foto: frf.ro

Debut nefast al selecţionatei pregătite de Robert Lupu la Jaen, Spania. Gazda turneului final Euro U19 la futsal a stabilit cu reprezentativa României un nou record de diferenţă de goluri la turneul final.


Jocul de ieri seară s-a încheiat cu un neverosimil 9-0 pentru echipa care deţine şi titlul continental.

Gazdele nu au avut probleme în duelul cu echipa „tricoloră”, care s-a apărat din start. Spania a reuşit să aibă şi opt marcatori diferiţi în meci. Espin după şase minute a spart blocada românească. Nicolas – singurul marcator a două goluri, Ortas, Carrasco, Tapias, Nacho Gomez, Guido şi Adrian Rivera.

Alexandru Trifa, de la CFR Timişoara, a fost titular. În timp ce colegii de la club Alexandru David şi Andrei Buhăceanu au intrat pe parcurs. David a avut una dintre puţinele ocazii notabile ale României, căreia i-a şi fost, ce-i drept, anulat un gol. Dar raportul ocaziilor a fost şi de zece ori mai mare în favoarea ibericilor. Buhăceanu a părăsit din păcate accidentat terenul, la fel ca şi portarul titular, care a putut însă să ia loc pe bancă.

România a început jocul cu: Cârdei – Ilie, Trifa, Csog şi Keresztely (cpt.). Au mai intrat: Căruntu – Miklos, Buhăceanu, Mojzi, Barbocz, Nagy, David, Hegyi. Antrenor. Robert Lupu.

Astăzi, de la ora 17.00 (frf.tv) România întâlneşte Croaţia, echipă învinsă ieri de Ucraina, scor 4-6.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.