Cumnatul viceprimarului Cosmin Tabără, propus pentru conducerea STPT. Tabără: „Vă rog să...

Cumnatul viceprimarului Cosmin Tabără, propus pentru conducerea STPT. Tabără: „Vă rog să nu asociați numirea cu persoana mea”

2
DISTRIBUIȚI

bilet stpt

În această săptămână, consiliul de administrație al Societății de Transport Public Timișoara urmează să se întrunească într-o ședință în cadrul căreia ar putea fi ales un nou director general. În momentul de față, STPT este condusă interimar de Patriciu Rușeț.

Unul dintre numele vehiculate pentru funcția de conducere a societății de transport este cel al lui Constantin Cocheci, director în cadrul AEM și cumnat al viceprimarului Timișoarei Cosmin Tabără, care a declarat astăzi că a fost luat prin surprindere la aflarea veștii.

„Un lucru pe care trebuia să îl aflu de la colegii mei, l-am aflat ieri pe holurile primăriei.


E vorba despre numirea unui nou director la STPT. Intenția de a numi un nou director la STPT se referă la Constantin Cocheci, director la AEM, care este cumnatul meu. Ei au ținut ascuns un lucru pe care trebuiau să mi-l aducă la cunoștință. Mă delimitez total de această numire, vă rog să nu asociați numirea cu persoana mea. Este o numire pe care și-o asumă Dominic Fritz, Ruben Lațcău și Raul Ambruș. Cumnatul meu este susținător USR, a spus că n-a considerat că trebuie să-mi spună, am vorbit și cu sora mea, au spus că nu este oportun să-mi aducă la cunoștință pentru că nu este în subordinea mea STPT. Neanunțând, colegii mei liberali ar putea spune că am înțelegeri pe la spate cu USR, ceea ce nu e adevărat. Nu sunt adeptul numirii celor apropiați și a rudelor. Mă deranjează faptul că nu m-au anunțat și lumea poate percepe că eu am avut o înțelegere pentru cumnatul meu, trebuiau să dea dovadă de fair play”, a transmis Cosmin Tabără în cadrul unei conferințe de presă.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.