Doi tineri, imobilizați după ce au amenințat și atacat o patrulă a...

Doi tineri, imobilizați după ce au amenințat și atacat o patrulă a Poliției Locale, în centrul Timișoarei

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

Trei tineri care deranjau liniștea publică vineri dimineața, în Piața Victoriei, doi dintre ei consumând băuturi alcoolice, au devenit recalcitranți în momentul în care au fost opriți de o patrulă a Poliției Locale Timișoara.

„Polițiștii locali aflați în patrulare, azi dimineață, în Piața Victoriei, în jurul orei 07:10, au observat trei persoane care se deplasau dinspre Piața Huniade, făcând scandal prin strigăte și larmă, două dintre acestea consumând și băuturi alcoolice pe domeniul public.


În momentul în care polițiștii locali s-au apropiat de cei trei tineri pentru a-i identifica, aceștia au devenit recalcitranți, trecând la amenințări. Unul dintre ei a rămas pe loc în vederea identificării, fiind sancționat cu 2.000 de lei conform Legii 61/1991 pentru consumul de alcool pe domeniul public și tulburarea liniștii publice. Alți doi au fugit, îndreptându-se spre strada Alba Iulia. Un echipaj care se afla în zonă a intervenit pentru a-i opri, timp în care unul dintre tineri a aruncat cu o sticlă de bere spre polițistul local aflat în apropierea sa, acesta ferindu-se în ultima clipă”, a transmis Poliția Locală Timișoara.

Tânărul a continuat să fie agresiv și după ce a fost reținut, încercând să lovească polițistul local. Cei doi bărbați de 24 de ani, din Jimbolia, și de 22 de ani, din Caransebeș, au fost reținuți și predați de echipajul de intervenție sosit la fața locului polițiștilor de la la Secția 1 Poliție, pe numele lor fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.