Dominic Fritz, mai rău ca Nicolae Robu

Dominic Fritz, mai rău ca Nicolae Robu

8
DISTRIBUIȚI

Dominic Fritz a reușit, de bună voie și nesilit de nimeni, să-și mai spulbere unul dintre pilonii pe care s-a sprijinit ca să-i ia locul lui Nicolae Robu – ”fără hoție la primărie”, legalitate și transparență. Să nu uităm cum își rupeau cămășile de pe ei USR-iștii răcnind că-i țărișoara în pericol pentru că instituțiile statului nu-s lăsate să-și facă datoria și că vor fi străvezii de transparenți când vine vorba de banii publici. Ca acum, înșurubat în scaunul de pe C.D.Loga, nr.1 și înconjurat de o armată de pupincuriști, sinecuriști, profitori și aroganți combinagii, Fritz să atingă o nouă limită a sfidării legii, reușind să-și depășească predecesorul la acest capitol. Pentru Dominic Fritz acest refuz este mai ”greu” în condițiile în care vine de la cel care susținea că nu o să fie ca Nicolae Robu și a ajuns mai rău.

Nici măcar Nicolae Robu, cât era el de guraliv și plin de sine, nu și-a permis să încerce să blocheze un control al Curții de Conturi.


Pentru că refuzul de a pune la dispoziție actele legate de deconturile făcute avocaților plătiți regește sub pretextul vă vor salva Colterm-ul, este extrem de grav și este o situație fără precedent în Primăria Timișoara. Iar amenda primită de primarul Fritz e semn că s-a întrecut orice limită. Indicii că afacerea pute mai rău ca o groapă de gunoi au fost încă de la început, de când transparentul Fritz a binecuvântat refuzul de se furniza informații PRESSALERT.ro despre cum se ”sparg” banii publici în acest caz. Și s-a ajuns la o altă și nouă situație ilegală – niște privați au uzurpat cu girul USR-istului locurile funcționarilor publici, deveniți niște marionete ascultătoare. Și tot cu binecuvântarea lui Fritz. Și tot am aflat, și tot am scris. Așa cum s-a întâmplat și în timpul fostei administrații.

Ca și Nicolae Robu, care și acum este urmărit de propriile-i alegeri și se trezește-n cap cu toate zoaiele aruncate de cel pentru care-și risca procentele din sondaje cu o aroganță narcisistă, și Dominic Fritz o să fie urmărit mult timp de acum încolo de toate alegerile sale din afacerea Colterm. Pentru că, mai devreme sau mai târziu, vine ziua decontului. La vot sau în fața Justiției.

 

8 COMENTARII

 1. Uimitor…
  Deci tu crezi ca desi curtea de conturi, ca toate institutiile statului (la nivel local si central) este plina de sinecuristi, astia isi iau banii aia multi de mii de euro pe luna degeaba??? Crezi ca intamplator iarna trecuta primaria Bucuresti lua gazul de 3-4 ori mai ieftin decat pmt-ul?
  Sau crezi ca singur Fritz si-a taiat craca de sub el platind horticola si firmele de salubritate iar ele LA RUGAMINTEA LUI FRITZ N-AU MAI RESPECTAT CONTRACTELE?!?
  Cam cat de inteligenti ii crezi tu pe cititorii tai?!?
  Rating sa fie…!!! Slogan de slogan… calitate si onestitate… ce va mai trebuie…

  • Curtea de conturi şi alte instituţii au constatat ilegalităţile făcute de Friţ şi gaşca lui de incompetenţi. Da, Friţ şi-a tăiat singur craca pentru că nu cunoaşte administraţie publică şi legea română(ca şi Kata).

 2. Orientarea articolelor d-lui. Bota e foarte clara. La vot o sa aibă o mare surpriză. Singura șansă sint instituțiile puterii: Curtea de conturi care a îngropat cluburile sportive ale fostei administrații și justiția care albește prim miniștri plagiatori

 3. Clar…in primul Rand identitatea lui e falsa…in Al doilea Rand tot ce ating fratziorii pute…taticul lor spion sovietic originar din caucaz a fost prins de taica-meu…General contraspionaj UM0110…CICO DUMITRESCU

 4. In capitala bucuriei condusă de un neamț totul este spoială. La fiecare ploaie casa este inundată deoarece canalul din stradă nu duce, . Peste tot drumul este mai jos decât trotuarele, la noi este invers și toată apa din stradă îți intră în casă, in plin centru orașului. In capitala bucuriei masinile de gunoi sunt in plin centru comercial, cu toate cele de rigoare, miros pestilențial muște și șobolani. Să arate Fritz unde este în Germania sau oricare dintre orașele europene și nu numai așa ceva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.