Dordeduh „acasă“: formația timișoreană susține un concert alături de Khors, una din...

Dordeduh „acasă“: formația timișoreană susține un concert alături de Khors, una din cele mai importante trupe din Ucraina

0
DISTRIBUIȚI
Trupa Dordeduh susține un concert „acasă”, la Timișoara

Ultima zi a lunii septembrie prilejuiește rockerilor timișoreni o întâlnire de neratat alături de formația Dordeduh, în cadrul evenimentului care se va desfășura la Casa Tineretului urmând să evolueze și trupa Khors din Ucraina. Invitații ucrainieni sunt considerați de către presa de specialitate una din cele mai importante trupe din Ucraina, formația luând naștere în august 2004 în Kharkiv.

Anul trecut, Dordeduh, trupa alcătuită din Edmond „Huppogrammos” Karban (voce, chitări și alte instrumente), Cristian „Sol Faur” Popescu (chitări, keyboards și alte instrumente), Andrei Jumugă (percuție, tobe, toacă) și Flavius Misarăș (bass) a revenit în atenția melomanilor după nouă ani distanță de la albumul precedent, cu „Har“, un disc mixat de binecunoscutul producător muzical suedez Jens Bogren, care în trecut a colaborat cu nume ca Opeth, Dimmu Borgir, Sepultura, Arch Enemy, At the Gates, Katatonia, Moonspell, Kreator, Devin Townsend sau Ihsahn.


Discul a avut parte de recenzii favorabile în presa internațională, fiind lăudat în rândul unor reviste și site-uri de prestigiu ca „Metal Hammer” Germania, „Loudersound”, „Sonic Seducer” sau „Metal Hammer” din Marea Britanie.
Următorul concert al timișorenilor va avea loc la București în cadrul evenimentului Metal Gates Festival (în data de 15 octombrie), urmând ca după aceea muzicienii să susțină recitaluri la Novi Sad în Serbia (în data de 21 octombrie, în cadrul festivalului Srpskog Podzemlja) și la Graz în Austria în data de 22 octombrie.

Biletele pentru concertul Dordeduh și Khors, care va avea loc vineri 30 septembrie de la ora 20 la Casa Tineretului, costă 50 lei online și 60 lei la intrare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.