Echipele timişene şi-au aflat programul în turul 3 al Cupei României. Misiune...

Echipele timişene şi-au aflat programul în turul 3 al Cupei României. Misiune mai dificilă pentru Politehnica

0
DISTRIBUIȚI

Echipele vestice şi-au aflat programul din turul 3 al Cupei, fază în care au intrat în competiţie şi toate divizionarele secunde. Calificate din turul 2, Avântul Periam şi CSC Ghiroda vor primi acasă replica celor de la CSC Dumbrăviţa şi Ripensia Timişoara.

Politehnica Timişoara, protagonistă în sezonul trecut în Cupă (spre deosebire de campionat), când a atins sferturile, va trebui să se deplaseze în afara judeţului şi nu pe orice teren, ci la echipa fanion a Caraşului – CSM Reşiţa.


Cele două s-au mai întâlnit în turul 4 din urmă cu trei ani în competiţia KO, când cărăşenii s-au calificat mai departe.

Meciurile se desfăşoară în manşă unică, pe terenul grupării de ligă inferioară. Jocurile se desfăşoară în principiu miercuri, 14 septembrie, de la ora 16.30.

Din acest sezon formatul Cupei s-a schimbat dramatic, FRF dorind o competiţie „mai atrăgătoare”. Astfel, cine se califică mai departe o va face într-un tur de play-off pentru calificarea într-o fază a grupelor. Mai multe informaţii, AICI.

Tot în zona de vest mai sunt programate duelurile: Jiul – CSM Deva şi Şoimi Lipova – Lotus Băile Felix. Toate duelurile din această fază pot fi vizualizate AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.