Fată dată dispărută după ce a plecat spre școală, dar nu a...

Fată dată dispărută după ce a plecat spre școală, dar nu a mai ajuns. Dacă o vezi, sună la 112

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin efectuează căutări în vederea depistării unei minore de 13 ani, care nu a mai revenit la domiciliu, după terminarea cursurilor școlare.

„Astăzi, la ora 14:46, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Reșița au fost sesizați de către mama minorei despre faptul că în această dimineață, la ora 07:30, Radu Alexandra Larisa Aristița a plecat la școala unde este elevă, iar la ora 14:00, după terminarea orelor, nu s-a mai întors acasă.


Din verificări s-a stabilit că minora nu a participat la orele de curs, aceasta lipsind de la școală la fel ca în cursul zilei de ieri. Semnalmente: 1,50 m înălțime, greutate 40 kg, ochi verzi, păr brunet, tuns până la nivelul umerilor. În momentul plecării minora purta uniforma școlară de culoare vișinie, pantaloni negri cu dungi albe, geacă neagră cu glugă roz și pantofi sport de culoare albă cu șireturi colorate”, a transmis IPJ Caraș-Severin.

De la momentul sesizării, au fost efectuate căutări în parcuri, stații CFR, autogări, la unități spitalicești, precum și în zone pe care minora obisnuia să le frecventeze, fără a fi găsită până în prezent.

Cei care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.

UPDATE În cursul serii, minora a fost găsită în municipiul Reșița.
Conform IPJ Caraș-Severin, pe timpul cât a lipsit de la domiciliu, aceasta nu a fost victima niciunei infracțiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.