Grav accident pe o șosea din Banat. O persoană a murit după...

Grav accident pe o șosea din Banat. O persoană a murit după ce a căzut cu mașina într-o râpă UPDATE Șoferul care a murit avea doar 19 ani

0
DISTRIBUIȚI

O persoană și-a pierdut viața într-un accident de circulație petrecut pe DJ 608 din Caraș-Severin, între Borlova și Muntele Mic. Din primele informații, o mașină s-a răsturnat într-o râpă adâncă de 5-10 metri, iar o persoană a murit.

La fața locului s-au deplasat o autospecială și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș, o ambulanță SAJ și un elicopter din cadrul Punctului Aeromedical Caransebeș.

La ora transmiterii acestei știri, echipajele de urgență acționau încă pentru extragerea victimei.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE „Din primele cercetări s-a stabilit că, în timp ce un tânăr de 19 ani, din Borlova, conducea un autoturism din direcția Stațiunea Muntele Mic către Borlova, într-o curbă la stânga, ar fi pierdut controlul direcției de mers, răsturnându-se cu autoturismul în albia pârâului și rămânând încarcerat în autovehicul, sub apă.


În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto, care se afla singur în autoturism. Polițiștii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a transmis IPJ Caraș-Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.