Hoț de buzunare reținut de polițiști după ce a fost filmat în...

Hoț de buzunare reținut de polițiști după ce a fost filmat în timp ce fura un portofel, într-un tramvai din Timișoara UPDATE Măsura autorităţilor

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Secției 1 Urbane Timișoara au reținut un bărbat în vârstă de 53 de ani, bănuit de furt calificat. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș.

„În urma unei înregistrări video apărute în spațiul public, în care a fost surprins un bărbat în timp ce ar fi sustras portofelul unui alt bărbat, în vârstă de 72 de ani, aflat într-un mijloc de transport în comun, din Timișoara, cauzând un prejudiciu de aproximativ 790 de lei, la data de 9 septembrie 2022, polițiștii Secției 1 Urbane Timișoara s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de furt calificat.


În urma investigațiilor efectuate, în cursul zilei de astăzi, 21 septembrie, polițiștii Secției 1 Urbane Timișoara au identificat în municipiul Timișoara, un bărbat, în vârstă de 53 de ani, bănuit de săvârșirea faptei, acesta fiind condus la sediul secției de poliție, pentru audieri”, a transmis IPJ Timiș.

În urma probatoriului administrat în cauză, bănuitul a fost reținut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a acestuia și recuperării prejudiciului în totalitate.

UPDATE Bărbatul în cauză a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.