Incendiu în vestul ţării, la un cort care adăpostea ATV-uri. Care a...

Incendiu în vestul ţării, la un cort care adăpostea ATV-uri. Care a fost cauza

0
DISTRIBUIȚI
Foto: arhivă

Un cort din localitatea arădeană Zăbrani, în care erau depozitate ATV-uri, a fost cuprins de flăcări în această după amiază.


Nu mai puţin de 13 vehicule de teren au fost arse până la stingerea incendiului de către pompierii voluntari ai SVSU.

Focul a izbucnit în jurul orei 13.15 iar pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină. Pentru misiune au fost dislocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de pompieri Arad cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, încadrate cu opt subofițeri și patru soldați. În sprijinul forțelor a intervenit și SVSU Zăbrani cu două autospeciale de stingere.

La sosirea echipajelor incendiul era lichidat de pompierii voluntari ai SVSU Zăbrani. Pompierii militari arădeni au intervenit pentru îndepărtarea efectelor negative ale incendiului.

În urma flăcărilor a ars în totalitate corul confecționat din pânză, precum și 13 ATV-uri depozitate în interiorul acestuia. De asemenea a fost afectat și un container modular aflat în proximitatea cortului.

Nu s-au înregistrat victime. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind: „scurtcircuit electric”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.