Noi întreruperi în alimentarea cu apă pe mai multe străzi din Timişoara....

Noi întreruperi în alimentarea cu apă pe mai multe străzi din Timişoara. Anunţurile Aquatim şi Colterm

0
DISTRIBUIȚI

La ordinea de zi, avariile afectează tot mai mulţi consumatori din Timişoara. Mai mult, ca urmare a unor lucrări E-Distributie Banat, o parte dintre clienţii din oraş nu au apă caldă.

Până la ora 14.00, apa e întreruptă pentru cei de pe străzile Tibiscum, Simion Bărnuțiu, Lugojului, Piața Victoriei, Ludwig van Beethoven, Herculane şi Martir Leontina Bînciu, dar şi pentru locuitorii din Giarmata, Moșnița Nouă şi Ianova.

Până la ora 14.00, apa e întreruptă de asemenea la Belinț și Chizătău, pentru lucrări de spălare a rețelei de distribuție.


Din același motiv presiunea va fi scăzută între orele 9-14 la Șipet.

De asemenea, Colterm a anunţat că având în vedere „notificarea transmisă de către E-Distributie Banat privind lucrările planificate care se vor executa în rețeaua de medie tensiune, la PT 53, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum în ziua de vineri, 30.09.2022, între orele 09ºº – 17ºº, în perimetrul punctul termic menționat. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Aleea Sănătății, Martir M. Ciopec, Calea Martirilor, Martir C. Vârcuș, Versului, Martir I. Stanciu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.