Timişoreni şi timişeni fără apă caldă sau fără apă deloc. Programul intervenţiilor...

Timişoreni şi timişeni fără apă caldă sau fără apă deloc. Programul intervenţiilor la început de săptămână

1
DISTRIBUIȚI

Avariile sau lucrările programate lasă şi în acest început de săptămână mai mulţi timişoreni şi timişeni fără apă de consum sau fără apă caldă.

Pentru remedierea unei defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare a municipiului Timișoara, Colterm a întrerupt furnizarea apei calde de consum până la ora 14.00, la punctul termic 63.


Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Nicolae Labiș, C-tin Noica, O. Goga, Cornel Grofșoreanu şi Al. Odobescu.

Tot azi, până la ora 18.00, în Moșnița Nouă se vor executa lucrări la conducta de pe strada Claudia, la intersecție cu DJ 592. Lucrările fac parte din proiectul de extindere a rețelei de alimentare din comună, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei în Moșnița Veche, Moșnița Nouă și Albina.

Altfel, apa a fost întreruptă până la ora 15.00, pe străzile Aprodul Movilă, Calea Stan Vidrighin, Herculane, din Timişoara, dar și în Săcălaz și Recaș, pentru remedierea unor avarii. În altă ordine de idei la Recaş continuă lucrările de spălare a rețelei de distribuție, astfel că apa e oricum întreruptă zilnic între orele 9-15 până vineri inclusiv.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.