Lansare de carte și recital unplugged cu Apocalips, trupa din cel mai...

Lansare de carte și recital unplugged cu Apocalips, trupa din cel mai vestic oraș al României

0
DISTRIBUIȚI

Formația Apocalips din Sânnicolaul Mare, cel mai vestic oraș al României, va susține un mini recital unplugged la Timișoara, evenimentul care marchează 25 de ani de existență a trupei urmând să se desfășoare sâmbătă, 24 septembrie, de la ora 17, la Viniloteca. Cu această ocazie se va lansa și cartea „Apocalips XXV“, scrisă de Flavius Buda, membru fondator al trupei. Cartea conține interviuri, fotografii, articole de presă, un capitol dedicat Apocaliptic Fest 2001, gânduri din partea altor muzicieni și povești inedite despre Apocalips.

Trupa a împlinit anul trecut 25 de ani de existență, dar din cauza pandemiei evenimentul aniversar a fost amânat.

Flavius Buda, fondatorul trupei Apocalips

Primul concert al formaţiei din Sânnicolau Mare a avut loc în data de 18 octombrie 1996, în faţa a 600 de spectatori, unde muzicienii au avut în playlist două compoziţii proprii „Where Is The Sun” şi „Danger”, precum şi un cover, „The Sleeping Beauty” (Tiamat).


Membrii formației ApocalipS au organizat două ediții ale unui eveniment ce a purtat numele de Apocaliptic Fest, care s-au desfășurat tot în Sânnicolau Mare. Primul album al formației a apărut în aprilie 2002 sub numele de „Depresie totală”, materialul avându-i ca producători pe Edmond Karban şi Adrian Neagoe (Anarhia). Al doilea album poartă titulatura „Gate To Infinity” și a fost înregistrat și masterizat în perioada septembrie 2009 – aprilie 2010, în studioul Consonance, de același Edmond Karban (Dordeduh) și Cristian Popescu (Dordeduh). În 2016, la mijlocul lunii noiembrie, trupa a lansat un DVD aniversar care a marcat împlinirea a 20 de ani de existenţă a trupei. Primul eveniment aniversar care a marcat 25 de ani de existență a formației Apocalips a avut loc în luna iulie pe stadionul „Unirea” din Sânnicolau Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.