Mașină furată, găsită de polițiști după doar 20 de minute. Urmărire pentru...

Mașină furată, găsită de polițiști după doar 20 de minute. Urmărire pentru prinderea hoțului fără permis de conducere

0
DISTRIBUIȚI

În această dimineață, în jurul orei 05:00, Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin a fost sesizat despre sustragerea unui autoturism parcat pe o stradă din cartierul Govândari, din municipiul Reșița.

„Imediat după sesizare au fost dispuse măsurile specifice și au fost instituite filtre rutiere pe drumurile publice, iar în aproximativ 20 de minute autoturismul reclamat ca fiind sustras a fost depistat de polițiști de la Poliția Orașului Bocșa, pe DN 58B, în localitatea Bocșa.


Întrucât bărbatul aflat la volan a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor, aceștia au pornit în urmărirea autoturismului, fiind oprit după aproximativ un kilometru. La volanul mașinii a fost identificat un bărbat de 35 de ani din Reșița, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, a transmis IPJ Caraș-Severin.

Din verificările efectuate s-a stabilit că în această dimineață, bărbatul în cauză ar fi sustras un portofel conținând o sumă de bani și cheile de la autoturismul în cauză dintr-o altă mașină aparținând aceleiași persoane vătămate.

Bărbatul de 35 de ani a fost preluat de polițiști de la Poliția Municipiului Reșița pentru continuarea cercetărilor, în cauză urmând a fi întocmit dosar penal și dispuse măsuri legale, sub coordonarea procurorului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.