Naționala de futsal U19, fără șanse la semifinalele Euro după eșecul cu...

Naționala de futsal U19, fără șanse la semifinalele Euro după eșecul cu Ucraina. Jucătorii de la Timișoara, indisponibili pentru ultimul joc

0
DISTRIBUIȚI
Alexandru Trifa. sursa foto: frf.ro

România U19 a pierdut orice speranță la calificarea din grupă, la turneul final continental de la Jaen. „Tricolorii” pregătiţi de Robert Lupu au cedat şi ieri, scor 2-5, cu reprezentativa similară a Ucrainei, şi i-au pierdut pentru ultima partidă şi pe ceilalţi doi jucători selecţionaţi de la CFR Timişoara.

După eşecul categoric cu Spania, scor 0-9, naţionala de futsal sub 19 ani nu-şi permitea un eşec cu Ucraina, care învinsese Croaţia în prima zi.


Vecinii au deschis scorul după opt minute prin Semenchenko, România a egalat prin Csog în startul reprizei a doua, dar Kvasnii i-a adus pe ucraineni în avantaj iar apoi adversarii s-au desprins categoric într-un minut golul aceluiaşi jucător şi cel al lui Dychuk. Lutai a stabilit scorul final.

România a început cu: Cârdei – Ilie, Csog, Keresztely (cpt.) şi David. Cel din urmă, jucător de la CFR Timişoara, a văzut un avertisment care-i aduce suspendarea pentru ultimul meci la turneu. Mai mult, Alexandru Trifa, tot de la echipa de pe Bega, a ieşit şi el accidentat de pe parchet şi i se alătură colegului de la club – Buhăceanu, indisponibil medical încă de la prima partidă.

România joacă mâine, de la ora 14.30 (TVR 3, FRF.TV şi UEFA TV), cu Croaţia pentru evitarea ultimei poziţii în grupă. Aceasta din urmă a cedat la un scor şi mai mare cu naţionala iberică – 1-11 – scor care e acum noul record pentru cea mai mare diferenţă înregistrată la un turneu final Euro. Spania şi Ucraina, cu şase, respectiv trei puncte, au obţinut deja accesul în fazele superioare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.