Noi medalii la Mondialul de înot pentru juniori. David Popovici şi Bianca...

Noi medalii la Mondialul de înot pentru juniori. David Popovici şi Bianca Costea – aur, Vlad Stancu – argint

0
DISTRIBUIȚI
arhivă

David Popovici a cucerit medalia de aur în proba de 100 m liber, iar Bianca Costea a obținut prima poziție în proba de 50 m liber feminin. Vlad Stancu a obținut medalia de bronz în finala probei de 1.500 m liber.

David Popovici a cucerit medalia de aur în proba de 100 m liber cu timpul de 47.13 s. David a dominat clar finala, terminând cursa la peste două secunde față de locul secund, ocupat de Jere Hribar (Croația) – 49.37 s.


Pe locul trei s-a clasat Nikolas Antoniou (Cipru) – 49.91 s.

În aceeași probă, Patrick Sebastian Dinu s-a clasat pe locul al cincilea, după ce a încheiat cele două lungimi de bazin cu timpul de 50.09 s.

În finala probei de 50 m liber feminin, Bianca Costea a cucerit medalia de aur. Timpul său: 25.35 s. Sportiva pregătită de Adrian Rădulescu a fost urmată pe podium de italiencele Sara Curtis (25.53 s) și Matilde Biagotti (25.60 s).

În finala probei de 1.500 m liber de la Campionatul Mondial de înot pentru juniori, Vlad Stancu, pregătit de Iulia Becheru, a cucerit medalia de bronz. Timpul său din finală a fost de 15:17.97 min. Este a treia medalie pentru Vlad Stancu la Lima, după argintul de la 400 m liber și bronzul de la 800 m liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.