O fată de 13 ani a fugit de acasă un bărbat de...

O fată de 13 ani a fugit de acasă un bărbat de 28 de ani pe care l-a cunoscut în Anglia. Părinții au reclamat că a fost răpită

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-320500315">

Fata de 13 ani, din Petrila, județul Hunedoara, despre care tatăl a spus că a fost răpită de un bărbat din județul Constanța, a fost găsită de polițiști. Ea a spus că a plecat de bunăvoie de acasă, cu cel pe care îl cunoscuse în Anglia.

Tatăl copilei de 13 ani a spus, luni seara, că fiica sa a fost răpită de un bărbat din județul Constanța și polițiștii au demarat imediat căutările, fata fiind dată în urmărire națională.

Ea a fost depistată, în noaptea de luni spre marți, pe raza municipiului Petroșani, și reîncredințată familiei.

„Aceasta a declarat ca nu a fost victima niciunei infracțiuni și nu a comis fapte de natură penală sau contravențională, pe durata plecării voluntare de la domiciliu”, au transmis marți reprezentanții Poliției Hunedoara.

Poliția orașului Petrila va informa marți și Direcția Asistență Socială Petrila cu privire la acest caz.

Polițiștii din Petrila au fost sesizați de un bărbat din oraș că luni seara, în jurul orei 18:00, un tânăr în vârstă de 28 de ani, din oraşul Murfatlar, județul Constanța, ar fi luat-o cu un taximtreu pe fiica sa, de pe raza orașului Petrila şi ar fi plecat într-o direcție necunoscută.

Surse din anchetă au declarat pentru Mediafax că fata de 13 ani și bărbatul cu care a plecat s-ar fi cunoscut în Anglia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.