O nouă ediție Timișoara Fashion Week, cel mai important fashion event din...

O nouă ediție Timișoara Fashion Week, cel mai important fashion event din vestul României, la Iulius Town

0
DISTRIBUIȚI

Timp de două zile, Iulius Town va fi capitala modei, locul unde, miercuri şi joi, se va desfăşura cel mai mare eveniment de profil din vestul ţării. 28 de designeri români și din Ucraina, dar și vedete şi influenceri precum Ana Morodan, Adelina Pestriţu sau Dorian Popa, vor fi prezenți la cea de-a 7-a ediție a Timişoara Fashion Week.

Cel mai important fashion event din vestul României, Timișoara Fashion Week, promite o ediție specială, cu 45 de modele din întreaga țară și colecții spectaculoase ale unor designeri consacrați.


Show-ul de modă va avea loc miercuri şi joi, în zona VIP Parking din Iulius Town, şi va începe la ora 19.00.

Aflat la cea de-a şaptea ediţie, denumirea generică a evenimentului din acest an este „Construction Couture”. Timișoara Fashion Week, organizat de Rodica Costea și prezentat, ca în fiecare an, de Cosmina Păsărin, va reuni designeri din România şi din străinătate, dar şi vedete şi influenceri, cum este Ana Morodan. O altă surpriză va fi prezenţa lui Dorian Popa, vedeta colecției designerului spaniol Felix Ramiro, şi a Adelinei Pestriţu, brand ambasador Cupio.

Pe parcursul celor două zile, publicul va avea ocazia să admire cele mai noi şi spectaculoase creații semnate de 28 de designeri. Printre aceştia, se numără Tudor Halaţiu, Aida Lorena Atelier, Mirabel, Laura Selini, A&A Vesa, Felix Ramiro, Alexandra Liliac, Anca Dudaş, Royal Concept by RC, Buticul Evei, Toujour, Carolina Design, Chala Couture – Ucraina, Reny M – Ucraina, tineri designeri ai Facultăţii de Arte şi Design Timişoara şi mulţi alţii.

Accesul este gratuit și se va face pe bază de invitație. Întrucât locurile sunt limitate, persoanele interesate să participe la eveniment pot trimite un e-mail la adresa de e-mail: invitatie@tmfashionweek.ro, în care să menţioneze numele complet, numărul de telefon și data prezenței la eveniment, 7 sau 8 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.