O zonă din nordul Timișoarei, fără apă caldă vineri

O zonă din nordul Timișoarei, fără apă caldă vineri

0
DISTRIBUIȚI

Societatea Colterm a anunțat că, în vederea executării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană Etapa II”, va fi întreruptă furnizarea apei calde de consum în data de 9 septembrie 2022, de la ora 08:00 până la ora 18:00, la PT 40.

Vor fi afectați consumatorii care locuiesc pe strada Ion Ionescu de la Brad, blocurile: A4, A5, A6, A10, A16, A17, A19, A20, A23, A28, A30 și A38.

„Atragem atenția că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei calde de consum în scopuri menajere, până la limpezirea ei.


Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și, totodată, vă informăm că nerespectarea orelor de începere și finalizare a lucrărilor cade direct în sarcina prestatorului”, mai spune comunicatul Colterm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.