Percheziții în Timiș. Un bărbat cultiva canabis în curtea casei

Percheziții în Timiș. Un bărbat cultiva canabis în curtea casei

2
DISTRIBUIȚI

Un bărbat de 39 de ani, din Darova, județul Timiș, a fost arestat preventiv, luni, fiind acuzat că a distribuit canabis în Timișoara. În urma percheziției, de la domiciliul său au fost ridicate un kilogram de canabis și mai multe plante, pe care le cultiva în curtea casei și la marginea comunei.

„Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, împreună cu procurorii DIICOT Timișoara au percheziționat domiciliul unui bărbat de 39 de ani, din comuna Darova, el fiind bănuit de trafic de droguri de risc.


Din cercetări a reieșit că acesta ar fi cultivat și ar fi distribuit cannabis în Timișoara. În urma percheziției, au fost ridicate aproximativ un kilogram de canabis și mai multe plante de cannabis, cultivate în curtea casei, cât și la marginea comunei, într-o zonă cu vegetație deasă. Bărbatul a fost dus la sediul DIICOT Timișoara pentru audieri, iar după administrarea probatoriului a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvărșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc. Luni, magistrați au dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile”, a transmis IPJ Timiș.

Bărbatul a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.