Picnicul motocicliștilor, cu paradă, concerte și lansare de carte, la Timișoara FOTO

Picnicul motocicliștilor, cu paradă, concerte și lansare de carte, la Timișoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-5139075">
Foto: Virgil Simionescu

Membrii comunității moto din județul Timiș s-au adunat la sfârșitul săptămânii trecute pentru un inedit Bikers Picnic, o acțiune care a a inclus o paradă a motociliștilor, concerte, cursuri de prim ajutor și concursuri distractive. Printre trupele care au cântat la fața locului s- au numărat SpringTime Band, Wheeping Assault, The Hidden Jester, Imund și Diluvian Collapse.

În ciuda vremii ploioase, numărul celor care au participat la această acțiune a fost unul cât se poate de mare, iar unul din punctele de atracție ale acestei acțiuni a fost și lansarea cărții lui Sorin Sunshine Stanca „Sunt doar un băiat de asfalt“. Printre cei care au stat la coadă pentru a primi autografe de la autor s-a numărat și binecunoscutul muzician Horea Crișovan iar un alt oaspete de seamă care și-a făcut apariția la fața locului a fost liderul formației Phoenix, Nicu Covaci.

Organizatorii acestei acțiuni au fost Hells Angels MC Timișoara, Road Patrol MC Timișoara, Speed Hooligans, Freedom Crew MF, Legacy MF, Old Riders MF, Riders Firehouse, Corsarii RC Deta, Black Widows MF, Road Runners MF, Timișoara Bikers, Gruparea Moto Timișoara, Moto Riders MF Timișoara, Support 81 Timișoara, Moto Aikon, Comanche RC, Knighthood Timișoara, Simson Timișoara, Budinț Bikers, Bikeri de Duminică și Slade Moto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.