Politehnica reia campionatul cu un duel acasă contra Chiajnei. Tavi Benga: „Sper...

Politehnica reia campionatul cu un duel acasă contra Chiajnei. Tavi Benga: „Sper ca aceste schimbări să se vadă”

0
DISTRIBUIȚI

Politehnica revine la jocurile Ligii 2 după o pauză competiţională în care nu a avut amical şi şi-a privit adversarii de duminică în două jocuri. Concordia Chiajna, de asemenea cu un start slab de sezon, a evoluat recent în Cupă, unde a fost eliminată de „U” Cluj, şi vine astfel cu Eugen Trică având avantajul unui meci oficial, dar şi al unui amical cu Dinamo.

Spre deosebire de ilfoveni, Octavian Benga şi-a început al doilea mandat pe Bega la începutul săptămânii fără a-şi vedea elevii sub conducere în vreun meci. Chiar şi aşa timişorenii speră să spargă poate şi ghinionul din ultimul timp cu „ex-ul” Bogdan Andone şi să câştige după ce în acest sezon a mai făcut-o doar la debutul cu Unirea C-ţa.

„Îi întâlnim duminică pe cei de la Concordia Chiajna, un adversar care are ca şi obiectiv promovarea în Liga I, având în componenţă jucători foarte buni, jucători de Liga I. Aş enumera pe câţiva dintre ei: Llullaku, Rusescu, Mediop, Voicu, l-aş pune aici şi pe timişoreanul nostru – Dorin Codrea – şi alţii. Deci am enumerat aşa aproape jumătate din primul 11, o echipă bună, care are un antrenor nou şi care cu siguranţă va veni cu ceva nou şi cu siguranţă jucătorii vor fi mai determinaţi. I-am urmărit în ultimele două meciuri, un amical cu Dinamo şi meciul de Cupă de aseară cu U Cluj. Sper din toată inima ca jucătorii noştri să reacţioneze foarte bine la cerinţele mele, a fost timpul foarte scurt, dar cred că în acest timp scurt ceva schimbări în bine s-au făcut. Sper ca aceste schimbări să se vadă şi pe teren şi ne dorim foarte mult să câştigăm, să ne mulţumim suporterii, galeria şi oamenii care sunt alături de club”, a declarat Tavi Benga.

„Din punctul meu de vedere este un avantaj pentru ei, pentru că au jucat şi sâmbătă cu Dinamo, echipa noastră sâmbătă nu a jucat amical, au avut şi meciul de ieri şi cred că i-au ţinut în priză şi au un ritm mai bun de joc cei de la Concordia Chiajna.


Sper ca prin antrenamentele pe care le-am făcut să echilibrăm acest lucru şi să nu se vadă o diferenţă de ritm sau de atenţie, de concentrare, din partea lor”, a mai spus tehnicianul în vârstă de 42 de ani.

În continuare alb-violeţii nu pot miza pe tinerii Cosmin Huminic şi Ionuţ Bătănaşi. În schimb, Daniel Benzar a început să efectueze alergări uşoare iar Adrian Zaluschi e apt de joc. Luchian Gologan a reluat antrenamentele şi el după accidentarea gravă suferită chiar în prima etapă.

„E un meci foarte important pentru noi, sperăm să câştigăm, să luăm toate cele trei puncte şi să ne ridicăm în clasament, căci suntem într-o situaţie foarte proastă. Jucăm cu un adversar cu jucători de experienţă, mai ales de Liga 2 şi Liga 1, care pot să-şi revină în orice moment. Trebuie să fim foarte atenţi, să nu le dăm nicio şansă, pentru că altfel o să avem probleme foarte mari. Mai ales că ei au avut două meciuri, noi niciunul în două săptămâni, au alt ritm de joc, noi suferim la acest capitol, dar sperăm să compensăm prin organizarea jocului… Trebuie să ne simţim motivaţi la orice meci şi nu contează numele antrenorului, trebuie să câştigăm, trebuie să-ţi faci treaba. Sperăm să câştigăm acum şi să fie un nou început. La fotbal în primul rând rezultatele decid, în rest putem vorbi două zile, în funcţie de rezultate contează… noi nu am câştigat până acum (n.r. decât un meci), avem cinci puncte. Asta e oglinda noastră şi la jucători şi la antrenori”, a spus şi Alin Ignea, unul dintre cei mai experimentaţi fotbalişti ai timişorenilor.

Partida Politehnica Timişoara – Concordia Chiajna se dispută duminică, 2 februarie, de la ora 11.00, în etapa a VIII-a a Ligii 2. Ilfovenii se află pe locul 14, cu şapte puncte, în timp ce alb-violeţii ocupă doar antepenultima poziţie, cu două puncte mai puţin. Jocul va fi transmis live pe canalul de YouTube al clubului. bit.ly/3y4vtbi! Bilete la acest meci pot fi achiziţionate AICI. Intrarea generală este 20 de lei. De asemenea, spectatorii trebuie să ţină cont duminică şi de restricţiile din trafic cu prilejul UVT Marathon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.