Politehnica Timişoara s-a despărţit de antrenorul Bogdan Andone: „Am decis ca în...

Politehnica Timişoara s-a despărţit de antrenorul Bogdan Andone: „Am decis ca în spirit de solidaritate cu ei să plec şi eu”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: sspolitehnica.ro

Ceea ce era oarecum de aşteptat să se întâmple s-a întâmplat azi, în cele din urmă. Politehnica Timişoara s-a despărţit de comun acord de tehnicianul Bogdan Andone în urma demisiilor din club ale reprezentanţilor Druckeriei.

Rezultatele sub aşteptări au dus până la urmă la această decizie. Mai întâi preşedintele Druckeriei şi directorul de imagine al clubului – Sebastian Novovic şi-a anunţat plecarea din ambele funcţii. Demisia sa a fost urmată de cea a celorlalţi druckeri implicaţi în club: Cristian Romoniță, Sașa Moza, Dorin Drăguțoiu (vicepreședinți) și Adrian Serețan (Smiley), primii doi activau în funcția de membri ai Consiliului de Administrație al SSU Politehnica Timișoara, Romoniţă fiind și vicepreședinte CA.

Cu doar cinci puncte în clasamentu după şapte runde, presiunea era mare pe antrenorul Bogdan Andone, care a reziliat azi înţelegerea cu clubul.

„Pe mine, la Poli m-au convins să vin în primul rând cei din Druckeria, cei mai devotaţi suporteri ai unei echipe din România. Unii care nu doar ca îşi declară dragostea pentru echipă, ci îşi cheltuie şi banii pentru ea. Şi pentru că aceşti oameni şi-au dat demisia din Consiliul de Administraţie, am decis ca în spirit de solidaritate cu ei să plec şi eu. Sper ca odată cu plecarea mea, se vor investi banii care au fost promişi în vară, când am venit eu la echipă. Ar fi păcat ca lupta dusă de cei din Druckeria în cei zece ani de la înfiiţarea acestui proiect frumos să fie în van. Poate părea ciudat pentru cei care se uită doar la puncte, dar echipa începuse să joace. Iar adversarii din ultimele meciuri pot confirma asta. Dar pentru viitorul echipei, care are nevoie de bani, eu plec. Sper ca lucrurile să se schimbe urgent şi Poli să aibă rezultate. Este nevoie de preşedinte, este nevoie de o conducere profesionistă, iar jucătorii să simtă susţinerea clubului.


Le urez baftă celor care vin la echipă!”, a declarat Bogdan Andone.

„Vreau să le mulțumesc jucătorilor pentru modul în care am colaborat şi pentru munca depusă, staff-ului tehnic si auxiliar (doctor, maseur, magazioner). Şi, nu în ultimul rând suporterilor, pentru susţinerea lor la toate meciurile jucate, acasă şi în deplasare! Cred cu tărie în această echipă şi sunt convins că va obţine rezultatele pe care suporterii le doresc! Înainte Politehnica!”, a mai spus acum fostul tehnician.

La începutul săptămânii viitoare vom reveni cu mai multe veşti legate de staff-ul Politehnicii Timişoara.

Alegeri în Druckeria

După demisile celor care activau în club şi în poziţii de conducere ale asociaţiei suporterilor, au fost anunţate alegeri care vor oferi un nou preşedinte în locul lui Sebastian „Mihalcea” Novovic şi prin urmare un nou reprezentant în club.

„Consiliul Director demisionar va asigura interimatul la conducerea Asociației până la alegerile pentru președinte, care se vor desfășura online, în perioada 11.10 – 13.10.2022.
Deasemenea Sașa Moza și Cristian Romoniță și-au anunțat demisia din funcția de membri ai Consiliului de Administrație al SSU Politehnica Timișoara, Cristian fiind și vicepreședinte al Consiliului de Administrație al clubului. Candidaturi pentru poziția de președinte Druckeria se pot transmite prin e-mail, la adresa contact@sspolitehnica.ro, până cel târziu la data de 06.10.2022, ora 19.21. Înscrierea candidaturii se face prin transmiterea unui CV și a unei scrisori de intenție. Prezentarea candidaților va avea loc online, în data de 10.10.2022, la ora 19.21. Toate linkurile necesare vor fi transmise în timp util celor care au avut statutul de membru oficial cel puțin un sezon din cele zece de până acum și sunt membri în acest an. Acestea sunt, de altfel, condițiile minime pentru a îți putea depune candidatura și pentru a vota în cadrul procesului. Înscrieri pentru membri oficiali 2022 se pot face online (www.sspolitehnica.ro/membri) sau la magazinul clubului, în fiecare zi de luni până vineri, între orele 14.00 și 18.00″, s-a arătat în anunţul Druckeriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.