Primarul Fritz anunță că au fost demontate 23 de semafoare „inutile”

Primarul Fritz anunță că au fost demontate 23 de semafoare „inutile”

2
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, anunță că marți au fost demontate 23 de semafoare „inutile”, totalul corpurilor de semaforizare date jos până acum ajungând la 150.

Dominic Fritz spune că marți a demontat 23 de semafoare inutile, „care doar ne-au enervat în trafic”.


Edilul-șef spune că operațiunea va continua cu alte încă 100 de semafoare.

„Până acum am dat jos peste 150 de corpuri de semaforizare. Nu le aruncăm, le vom folosi acolo unde chiar va fi nevoie în viitor. Semafoarele nu mai trebuie să fie o afacere, ci să îmbunătățească traficul”, spune Fritz, pe Facebook.

Acesta adaugă că după ce au fost demontate semafoarele de pe strada Proclamația de la Timișoara, tramvaiul circulă mai repede pentru că nu se mai oprește la fiecare semafor.

2 COMENTARII

  1. doar niste cizmari coordonati de ‘specialistul’ Culita puteau monta semafoare in dreptul fostei cofetarii Trandafirul pe unde trece un om la jumate de ora si dupa nici 100 metri in ultima intersectie de pe str. Proclamatia de la Timisoara. O intersectie cu o strada infundata, o straduta cu circulatie inchisa (dinspre p-ta Unrii) respectiv cu sens unic dinspre CEC. Traversarile de pietoni aveau …6 semafoare desi pe ambele sensuri plus tramvai timpii de semaforizare erau identici. Robu & team-ul de politruci au sifonat milioane de euro de semaforiada cu functii inteligente nefunctionale

  2. PENTRU DACIA”doar niste cizmari coordonati de ‘specialistul’ FRITZ”
    Domnule Primar votat si ales de Timisoreni. Am totusi o nelamurire pe o parte spuneti ca desfintati semafoarele montate cum spuneti aiurea prin oras de incompetenti anteriori si pe partea cealalta firmea care se afla in subordinea Primariei SDM a cumparat 500 de semafoare noi? Doar nu vreti sa le montati pe toate in fata Primariei si pe Eneas?sau faceti in loc de gard viu,gard de semafoare?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.