Proiectul „Dans Nomad” ajunge la Dumbrăvița. Ce evenimente sunt programate

Proiectul „Dans Nomad” ajunge la Dumbrăvița. Ce evenimente sunt programate

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1412475973">

Compania de dans contemporan Unfold Motion, prima de acest fel din Timișoara, dorește ca prin proiectul „Dans Nomad”, care face parte din programul Timișoara Capitală Europeană a Culturii, să contribuie la promovarea spectacolelor de dans contemporan în rândul unui număr cât mai mare de comunități.

După spectacole și ateliere de dans care au avut loc la Lugoj și Jimbolia, acestea vor continua între 15 și 18 septembrie la Dumbrăvița, iar finalul proiectului va fi marcat la Timișoara printr-o expoziție „Retrospectiv”, cu imagini din fiecare comunitate, care va fi amenajată la Fundația pentru Tineret Timiș și va putea fi vizitată între 19 și 30 septembrie, între orele 9:00 și 21:00, și cu spectacolul de dans contemporan „Introspectiv”, la bastionul Therezia, marți, 20 septembrie, de la ora 19:00.

La Dumbrăvița sunt programate zilnic evenimente care au în centru dansul contemporan, momente coregrafice acompaniate de muzică, un spectacol invitat din repertoriul Unfold Motion, o proiecție de film de dans, dar și ateliere de dans, teatru și film pentru copii și adolescenți. Evenimentele, realizate de artiști nomazi și inspirate din viața locală, vor avea loc în Parcul Central, la Sala Polivalentă, în Parcul Tera, Parcul Nordic și la Școala Gimnazială. Atelierele de teatru-dans și cele de film pentru tineri vor fi amenajate la casa de cultură iar accesul este gratuit, pe bază de rezervare, în limita locurilor disponibile. Înscrierile se fac pe pagina de facebook https://www.facebook.com/unfoldmotion sau pe adresa unfoldmotion@gmail.com.

Președintele asociației Unfold Motion, Lavinia Urcan, subliniază că toate evenimentele din proiect au constituit experiențe inedite, atât pentru public cât și pentru cursanți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.