Proiectul muzical timișorean Ilincile Noastre a lansat o nouă melodie

Proiectul muzical timișorean Ilincile Noastre a lansat o nouă melodie

0
DISTRIBUIȚI

Proiectul muzical Ilincile Noastre a lansat o nouă melodie, care de această dată este un cover după piesa grupului Taxi „Dragostea ca o pereche de pantofi“.

Din acest proiect muzical fac parte și cele trei soliste timișorence care în 2013 au realizat un videoclip care a devenit viral, în care au reuşit să comprime istoria muzicii româneşti în nouă minute.

„Ilincile Noastre este un colectiv muzical pe care l-am inițiat pornind de la câteva premise.


Artiști fiind, colaborarea este esențială, te ajută să te maturizezi muzical, să te autodescoperi și redescoperi. Apoi, femei fiind, cred că avem teren de recuperat în sfera muzicală, avem nevoie de mai multă reprezentare, mai mult curaj în a ne exprima artistic și sper că prin acest colectiv să reușim să avem un impact pozitiv în această direcție. Intenția noastră este să publicăm piese periodic, melodii românești vechi și noi, reinterpretate într-un stil care este încă în definire, dar caracterizat de un sunet organic, cu multe armonii și instrumente acustice. Din colectiv fac parte alături de mine Ana Kui, Beck Corlan, Chiara Francolino, Ina Druța și Daniela Tulai-Depner – toate femei foarte talentate – care activează de mulți ani în diverse proiecte și cu care mă bucur mult să mă asociez“, spune Marta Cotuna, inițiatoarea acestui proiect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.