Protecția Consumatorilor, peste 120 de sancțiuni pentru firme din Lugoj și Timișoara,...

Protecția Consumatorilor, peste 120 de sancțiuni pentru firme din Lugoj și Timișoara, în doar două zile. Fabrica unui cunoscut producător de dulciuri, în pericol de a fi închisă

0
DISTRIBUIȚI

Inspectorii Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor au verificat în ultimele două zile 37 de operatori economici în Lugoj și 33 în Timișoara, constatând numeroase abateri.


Cele mai frecvente și mai grave au fost pe condițiile de igienă, condițiile de depozitare și produse expirate.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 84 amenzi contravenționale în valoare totală de 605.000 de lei, 42 avertismente, oprirea definitivă de la comercializare a produselor alimentare neconforme (2.039 kg) și oprirea temporară în vederea expertizării a 3.037 grame de bijuterii.

De asemenea, a fost dispusă oprirea temporară a prestării serviciilor pentru 22 de unități și a fost propusă măsura de închidere a unității pentru o perioadă de cel mult 6 luni pentru 22 de unități. Printre acestea, și laboratorul Senneville, unul dintre cei mai populari producători locali de cofetărie și patiserie din Timișoara. În Lugoj, CJPC a sancționat aproape toate restaurantele din centrul orașului (Noma, Javu, Escada etc.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.