Razie de proporţii în Timiş. Câţi terorişti ai şoselelor, drogaţi sau beţi,...

Razie de proporţii în Timiş. Câţi terorişti ai şoselelor, drogaţi sau beţi, au fost descoperiţi

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-315887908">

Poliţiştii rutieri au desfăşurat ieri o razie amplă pe principalele artere de circulaţie din judeţul Timiş. Scopul fiind acela de a preveni accidentele grave, depistarea conducătorilor care nu respectă viteza legală, dar şi a celor care consumă droguri ori băuturi alcoolice. „Captura” nu a fost una de neglijat, chiar dacă sâmbătă nu s-au raportat incidente grave.

Au fost legitimate 1.450 de persoane și controlate 1.200 de autovehicule, fiind efectuate 300 de testări cu aparatul etilotest și 15 testări cu aparatul Drugtest.

În urma verificărilor efectuate, au fost aplicate 523 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 134.297 de lei.

Dintre acestea, 503 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea normelor rutiere, conform O.U.G 195/2002R și 20 de sancțiuni pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, conform Legii nr 61/1991.

Polițiștii au reținut, în vederea suspendării, 44 de permise de conducere, dintre care: zece pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului; 17 pentru nerespectarea limitelor legale de viteză; patru pentru efectuarea necorespunzătoare a manevrei de depășire; cinci pentru conducere agresivă; respectiv opt pentru altele abateri.

De asemenea, au fost retrase 17 certificate de înmatriculare și constatate 13 infracțiuni la regimul rutier, respectiv: trei infracțiuni pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului; cinci infracțiuni pentru conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive; trei infracțiuni pentru conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere; două infracțiuni pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Poliţiştii rutieri şi-au îndeplinit ieri obiectivul, nefiind înregistrate accidente rutiere grave în Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.