Ripensia şi CSC Dumbrăviţa joacă în aceeaşi zi în play-off-ul Cupei României....

Ripensia şi CSC Dumbrăviţa joacă în aceeaşi zi în play-off-ul Cupei României. U Craiova 1948 şi Poli Iaşi vin în Banat

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Kozma Attila / Facebook CSC Dumbrăviţa

Timişenele rămase în competiţa K.O., ambele din „B”, şi-au aflat ziua şi ora disputării partidelor în unică manşă pentru intrarea în faza grupelor din Cupa României.


Atât Ripensia – U Craiova 1948, cât şi Dumbrăviţa – Poli Iaşi se dispută marţi, 27 septembrie, după masă.

Jocurile celor două chiar se vor suprapune parţial. Primul joc din această fază a Cupei va fi chiar cel de pe arena „Ştefan Dobay” dintre CSC Dumbrăviţa şi Politehnica Iaşi, meci care va începe marţea viitoare, de la ora 14.30.

Apoi, de la ora 16.00, la doar câţiva kilometri distanţă, pe arena „Electrica”, începe duelul Ripensia – U Craiova 1948.

Câştigătoarele vor avansa în noul format al CR într-o fază cu patru grupe a câte şase formaţii, în care fiecare echipă va disputa trei jocuri.

Interesant e că în weekend, sâmbătă, 1 octombrie, Dumbrăviţa şi Ripensia se întâlnesc în runda 8 a Ligii 2, pe arena din comuna limitrofă Timişoarei.

Tot în play-off-ul Cupei joacă în zonă şi CSM Reşiţa, învingătoare cu Politehnica Timişoara, care dă piept cu CS Mioveni, miercuri, la 16.30. La aceeaşi oră UTA joacă la Suceava, cu Foresta. În timp ce tot marţi, de la aceeaşi oră, Şoimii Lipova primeşte replica Buzăului pe noua ei arenă.

Meciurilor formaţiilor timişene vor fi televizate (FRF.TV sau Digi Sport, Prima Sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.