Sărbătoare în muzica bănățeană: Carina Dumitru, solista trupei Phaser, împlinește o frumoasă...

Sărbătoare în muzica bănățeană: Carina Dumitru, solista trupei Phaser, împlinește o frumoasă vârstă

0
DISTRIBUIȚI

Solista formației timișorene Phaser, Carina Dumitru, împlinește astăzi frumoasa vârstă de 32 de ani, ocazie cu care redacția PRESSALERT.ro îi urează un sincer „La Mulți Ani!”.

„De când eram mică, mi-a plăcut muzica. Bunicul meu era toboșar și trompetist, cânta într-o formație la Băile Herculane, iar tatăl meu a cochetat cu chitara.


Am ajuns în Phaser în timpul liceului, eu făceam parte din corul școlii. Profesoara mea de muzică m-a recomandat pe mine și așa am ajuns să cântăm pentru prima dată în 8 martie 2007. Primul nostru recital a avut loc la un chef de firmă, unde lucra mama lui Radu, basistul nostru. Acolo aveam și sala de repetiții. A fost un haos general. Aveam primul concert și nu aveam nici un nume. Până la urmă Radu și Râzvan Pomoja , care era chitaristul nostru din acea vreme, au pus ochii pe o pedală pe care scria Phase Shifter. De aici a venit numele nostru de Phaser, de la pedala aia. Și a rămas cu noi, n-am mai căutat alt nume după“, a povestit Carina despre începuturile trupei Phaser, care s-a format în orașul ei natal, Reșița.

În luna septembrie a anului 2016, Phaser a concertat în Piața Victoriei la evenimentul care a marcat victoria Timișoarei în cursa pentru titlul de Capitală Culturală Europeană, iar la începutul anului trecut,  formația alcătuită din Carina Dumitru (voce), Radu Racz (bas), Sebi Bârzeianu (chitară), Lucian Oprișan (clape) și Arnold Birta (tobe) a lansat albumul „Început de Univers“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.