SCM Politehnica dispută primul meci acasă în noul sezon. Alb-violeţii primesc replica...

SCM Politehnica dispută primul meci acasă în noul sezon. Alb-violeţii primesc replica Buzăului

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM Politehnica Timişoara / Facebook

SCM Politehnica joacă mâine prima partidă acasă în noul sezon al elitei de handbal masculin. Bănăţenii primesc replica Buzăului, care a cedat la scor cu Dinamo în prima etapă. Oaspeţii nu îl mai au pe muntenegreanul Pero Milosevic la conducerea băncii tehnice.

Handbaliştii alb-violeţi vin, în schimb, după un meci disputat în urmă cu aproape zece zile, jucând mai repede la Turda, unde a cedat cu 24-27 în faţa Potaissei, care reprezintă România în eurocupe.

„Cred că la Turda am făcut un meci bun, în ciuda faptului că gazdele s-au distanțat în secvențele de final, dar și în contextul eliminărilor pe care noi le-am luat în ultimele zece minute.


Am jucat de la egal la egal, în majoritatea momentelor, așa că eu consider că lucrurile sunt de bun augur. Sper din tot sufletul ca băieții să se concentreze la fel cum au făcut-o în ultimele partide de verificare și să păstrăm cele trei puncte la Timișoara”, a declarat Atilla Horvath, antrenorul lui SCM Politehnica Timișoara.

Vizitatorii vin pe Bega cu un antrenor nou – Gabriel Armanu, care i-a luat locul lui Pero Milosevic, fost tehnician şi la Poli. „Toate înfruntările din Liga Națională vor fi grele. Ați văzut că au și apărut surprizele, victoria Sucevei în Baia Mare. Trebuie să fim foarte concentrați la toate meciurile, fie acasă, fie în deplasare. Buzăul este o formație puternică, are mulți jucători străini, a schimbat antrenorul și știm că Gabi Armanu obține rezultate bune când preia o echipă, așa că da, va fi un meci greu”, a precizat Horvath.

Timişorenii au câteva probleme de lot înaintea weekendului cu joc acasă: Sabin Ignat e incert din cauza unei accidentări iar columbianul Santiago Mosquera, sosit mai târziu, „continuă procesul de acomodare, iar staff-ul tehnic apreciază că va fi la capacitate maximă peste aproximativ patru săptămâni”.

Partida SCM Politehnica – HC Buzău 2012  se dispută mâine, de la ora 17.00, în sala „Constantin Jude”, în runda a doua a Ligii Zimbrilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.