SCM Politehnica, înfrântă pe terenul lui Dinamo într-un meci cu aproape 70...

SCM Politehnica, înfrântă pe terenul lui Dinamo într-un meci cu aproape 70 de goluri

0
DISTRIBUIȚI
Foto: CS Dinamo Handbal / Facebook

SCM Politehnica a pierdut fără drept de apel pe parchetul deţinătoarei titlului – Dinamo Bucureşti. Gazdele s-au impus la zece goluri diferenţă, într-un meci pe care l-au controlat permanent, scor final 39-29 (22-17).

Pentru dinamovişti jocul de azi a reprezentat o repetiţie înaintea duelul de Ligă de la Magdeburg.


Poli nu a început rău, dar după câteva minute valoarea băncilor a făcut deja diferenţa. Pe finalul primei reprize Baican a redus la cinci goluri diferenţa de pe tabelă, dar în partea secundă alb-violeţii nu au mai reuşit să se apropie mai mult de adversar. Dinamo a punctat când a forţat şi s-a distanţat în ultimele minute, când a profitat şi de o eliminare de două minute dictată uşor la Cristescu.

SCM Poli (marcatori): Furak 5 goluri, Cîtu 3, Dumitrescu 4, Baican 3, Cristescu 2, Fenici 3, Bordeanu 2, Cîmpan 2, Moldovan 1, Trif 1, Marjanovic 1, Sadoveac 1, Szabo 1.

Următorul joc al lui Poli va fi în campionat la Suceava pe 17 septembrie. Timişorenii au rămas cu trei puncte din trei jocuri. Dinamoviştii, care au jucat mai multe meciuri, sunt lideri cu cinci victorii în cinci jocuri.

Portarul Claudiu Pal și extrema Alexandru Moldovan s-au aflat recent într-un stagiu de trei zile cu naţionala la Bucureşti. Echipa națională masculină de handbal a României se pregăteşte pentru preliminariile EURO 2024 şi are joc oficial în calificări, în deplasare cu Austria (Graz, 13 octombrie), după care va juca pe teren propriu cu Ucraina (București, 16 octombrie).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.