SCM Timişoara începe sezonul baschetbalistic cu două meciuri oficiale în Europa. „Leii”...

SCM Timişoara începe sezonul baschetbalistic cu două meciuri oficiale în Europa. „Leii” au plecat în Croaţia

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leii din Banat – Baschet SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara

SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara începe noul sezon competiţional pe plan extern, cu două meciuri în Alpe Adria Cup, competiție la care participă în premieră. Primul meci va fi joi cu gazda croată de la KK Zabok. A doua zi imediat va fi întâlnită gruparea slovenă KK Rogaska.

Ambele partide vor avea loc de la ora 20.00 (ora României).


„Mergem în Croația cu speranța de a juca un baschet bun, de a nu repeta greșelile făcut în ultimele circa 15 minute ale finalei de la Cupa Timișoara UVT și de a reuși cel puțin o victorie. Suntem pregătiți pentru competiție, dar nu știm ce găsim acolo. Am făcut un scouting în privința lotului adversarelor, însă nu găsim video cu aceste echipe, pentru că au jucat doar pe plan local și este greu să ajungem la aceste filmări”, a declarat Dragan Petricevic, antrenor SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara.

După turneul din Croația (unde sâmbătă se vor întâlni Zabok și Rogașka), competiția va continua în formula etapelor programate în octombrie, noiembrie și decembrie:

12 octombrie: SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara – Spisșki Rytieri (Slovacia)

23 noiembrie: Spisșki Rytieri – SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara

30 noiembrie: SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara – KK Zabok

14 decembrie: SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara – KK Rogașka

„Suntem încântați să jucăm în Alpe Adria Cup. Clubul debutează în competiție, iar scopul nostru este să reprezentăm Timișoara în cel mai bun mod posibil. Este greu să vorbești despre obiective sportive, când nu cunoști prea multe despre adversare, însă vom încerca să mergem cât mai departe în competiție”, a spus şi Nikola Gajic, noul căpitan al „leilor”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.