Un nou partener pentru echipa de baschet SCM Timişoara. „Leii” şi-au unit...

Un nou partener pentru echipa de baschet SCM Timişoara. „Leii” şi-au unit forţele cu Universitatea de Vest

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leii din Banat – Baschet SCM OHMA Timişoara / Facebook

SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara și Universitatea de Vest au devenit oficial parteneri. Înţelegerea valabilă până în anul 2026 include mai multe componente: sportiv, educațional și de infrastructură. Un scop vizat e dezvoltarea sportului de masă prin atragerea de noi practicanţi.

Evenimentul de semnare și prezentare a parteneriatului a fost organizat astăzi în Amfiteatrul A01 al Universității de Vest. Din partea UVT au fost prezenţi rectorul Marilen Pirtea, prorectorul Mădălin Bunoiu și decanul Facultății de Educație Fizică și Sport, Adrian Nagel.

Clubul Sportiv Sport Club Municipal Timișoara a fost reprezentat de Dragan Petricevic (antrenor principal al prim-dizionarei de seniori SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara), Alina Botezatu (director) și Sorin Șipoș (președintele Consiliului de Administrație).

Au participat totodată jucătorii echipei de seniori SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara și cei de 3×3 ai CSU UVT, aflați sub îndrumarea lui Bogdan Popescu.

„Parteneriatul semnat astăzi include mai multe componente: sportiv, educațional și de infrastructură.

O altă dorință comună este cea de dezvoltare a sportului de masă, prin atragerea de noi practicanți.

Sigla Universității de Vest va fi purtată pe echipamentele de joc și de antrenament cu care vor evolua „leii” din Banat”, se arată în comunicatul clubului.

SCM Timişoara are şi parteneriate care se oglindesc în denumirea actuală a numelui, după OHMA, anul trecut, din acest sezon „leii” poartă şi numele celui mai recent sponsor – Mozzart Bet.

În trecut UVT s-a aflat în parteneriat cu clubul de rugby, care acum are o înţelegere similară USAMVB.


Totodată „Vestul” e partener şi pentru divizionara secundă de fotbal Ripensia.

Foto: Leii din Banat – Baschet SCM OHMA Timişoara / Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.