Silvia Stoiana a lansat o nouă melodie din albumul ei de debut:...

Silvia Stoiana a lansat o nouă melodie din albumul ei de debut: „Mi-am propus sa transmit prin această piesă o emoție pură și caldă“

0
DISTRIBUIȚI

Timișoreanca Silvia Stoiana a lansat o nouă piesă care poartă numele de „Verde la inimă”, textul acesteia fiind scris de artistă în colaborare cu Daniel Cariga, iar mixajul și masterul fiind realizat de Lukinich Attila.

„«Verde la inimă» este un cântec special care transmite un vibe pozitiv, dar și un sentiment de libertate. Cu o deosebită atenție, am scris aceste versuri care încurajează fetele și nu numai, să-și dea frâu liber emoțiilor, să-și asculte inima, durerea să fie înlocuită cu puterea, iar dragostea să fie cea mai perfecta armă pe care, evident, o deținem cu toții și o putem accesa în orice moment. Mi-am propus să transmit prin acesta piesă o emoție pură și caldă, putere și curajul de a lăsa în urma ceea ce nu face bine inimii, corelat cu libertatea de a trăi exact așa cum cere ea.
Mulțumiri speciale echipei de la Manderseit Pictures, pentru interesul acordat în realizarea acestui videoclip spectaculos, Alexandru Manderseit este un munte de talent, pasionat de tot ceea ce înseamnă camera de filmat și fotografie.


În prezent, pe lângă evenimentele unde sunt invitata să cant, mă bucur de o perioadă extrem de frumoasa din viața mea, și anume timpul petrecut alături de bebelușul meu, Silviu-Alexandru, este cel mai prețios, și împreună cu soțul meu construim amintiri de neuitat“, a spus Silvia Stoiana.

Solista timișoreancă a debutat în cadrul concursurilor școlare, fiind îndrumată de Simona Negru, Florin Pascu și Liviu Râmneanțu și pregătește de ceva vreme albumul ei de debut alături de Atilla Lukinich, inginerul de sunet timișorean care în trecut a colaborat cu o serie de artiști ca Teo Milea, Implant Pentru Refuz, Persona, Thy Veils, Mike Altrin, Nuevo Tango Quintet, Kultika, Amalia Gaiță, HipHopTM, Sean Norvis, FreeJay meets Ella sau Sebastian Spanache Trio.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.