Șlagărele celebrei trupe ABBA ajung în vestul țării. Evenimente de neratat pentru...

Șlagărele celebrei trupe ABBA ajung în vestul țării. Evenimente de neratat pentru fanii muzicii disco, alături de un „tribute band” din Serbia

0
DISTRIBUIȚI

Amatorii de muzică disco vor avea parte în această săptămână de două evenimente de neratat în vestul țării, serile fiind colorate de recitalurile susținute de Abba Real Tribute Band din Zrenjanin, Serbia.

Trupa este formată din patru muzicieni, care cu un stil original pun în scenă un show de excepție, aducând un tribut renumitei trupe suedeze ABBA. „Pregătește-te să dansezi ca altă dată pe hit-uri precum Waterloo, Chiquitita, Dancing Queen, sau Mamma Mia. Va fi o noapte Disco Fever, cu atmosfera marilor cluburi din anii 70!“, au transmis organizatorii evenimentului.

Primul concert susținut de Abba Real Tribute Band din Serbia în vestul țării va avea loc la Casa del Retro în Timișoara, joi 15 septembrie de la ora 21, iar bilete pentru acest eveniment costă 50 lei.

Cel de-al doilea concert susținut de formația din țara vecină care ne readuce în actualitate febra muzicii disco va avea loc vineri 16 septembrie, de la ora 21, la Terasa Flex din Arad, iar biletele pentru acest recital costă 50 lei.

Trupa ABBA Real Tribute Band din Zrenjanin – Serbia a fost înființată în noiembrie 2007 și este formată din muzicieni educați și experimentați, adunați cu scopul de a încânta generațiile actuale prin interpretarea unor șlagăre de neuitat.


Cu performanțe de neuitat, costume și coregrafie, trupa prezintă complet atmosfera și spiritul care a predominat la concertele ABBA live și include în show-urile lor hituri ca „Waterloo”, „Chiquitita”, „Dancing Queen”, „Mamma Mia”, „S.O.S” și multe altele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.