Sorin Grindeanu despre amendamentul privind majorarea indemnizațiilor demnitarilor: „Sunt convins că a...

Sorin Grindeanu despre amendamentul privind majorarea indemnizațiilor demnitarilor: „Sunt convins că a fost o greșeală”

0
DISTRIBUIȚI

Prim-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu a spus astăzi că votul de miercuri privind majorarea indemnizațiilor demnitarilor a reprezentat „o surpriză” pentru el: „Spiritul ăsta de a vota cam tot ce vine din partea unei formațiuni din coaliție nu cred că e totdeauna corect”. Acesta a mai precizat că va cere lui Alfred Simonis, liderul de grup al parlamentarilor PSD, să „repare” această greșeală în Camera Deputaților.

„Sunt parlamentar.


Eu zic că indemnizația de acum e absolut decentă. Este decent. Nu există motive să fie crescută. Pentru mine a fost o surpriză votul din Senat de ieri (miercuri – n.r.), dar camera decizională e Camera Deputaților. Am convingerea, de fapt am și discutat cu liderul de grup, e și decizia PSD, sunt convins că a fost o greșeală ceea ce s-a întâmplat la Senat. Camera Deputaților va repara această greșeală”, a spus Sorin Grindeanu, astăzi, la Timișoara.

Social-democratul amintește că amendamentul a venit de la UDMR.

„Spiritul ăsta de a vota cam tot ce vine din partea unei formațiuni din coaliție nu cred că e totdeauna corect”, încheie Grindeanu.

Senatul a aprobat un amendament care prevede majorarea indemnizațiilor demnitarilor. Amendamentul a fost formulat de senatorii UDMR Turos Lorand și Fejer Laszlo Odon.

Proiectul de lege a fost aprobat cu 91 de voturi „pentru”, 22 „împotrivă” și patru abțineri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.