Suspecți prinși în flagrant în timp ce vindeau mii de pastile de...

Suspecți prinși în flagrant în timp ce vindeau mii de pastile de ecstasy

0
DISTRIBUIȚI

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală au dispus ieri reținerea pentru 24 de ore a șase inculpați și măsura controlului judiciar față de un al șaptelea inculpat, cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și complicitate la infracțiunea de trafic de droguri de mare risc.

„Măsurile au fost dispuse după ce, la data de 15 septembrie 2022, procurorii DIICOT împreună cu ofițeri din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București i-au surprins în flagrant pe cei șapte inculpați, în municipiul Brașov, după ce aceștia au vândut 2.150 tablete de amfetamină (ecstasy).


În cauză s-a reținut faptul că, în perioada august-septembrie 2022, trei dintre inculpați au comercializat consumatorilor din București și județele Prahova și Brașov droguri de mare risc, iar ceilalți patru inculpați intermediau relația cu consumatorii și asigurau locațiile unde se efectua tranzacția”, a transmis DIICOT.

În cursul zilei de astăzi a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă a șase dintre inculpați.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. Acțiunea a beneficiat de sprijinul Brigăzilor de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești și Brașov și al Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.