Tânăr din Timişoara, reţinut după ce a tâlhărit o femeie în vârstă...

Tânăr din Timişoara, reţinut după ce a tâlhărit o femeie în vârstă UPDATE Măsura dispusă în cazul suspectului

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat de 21 de ani a fost reţinut de poliţiştii Secţiei 4 din Timişoara, fiind bănuit de tâlhărie. El a fost reţinut în arest preventiv de către cei de la IPJ Timiş.

În data de 30 august, polițiștii Secției 4 Urbane Timișoara au fost sesizați de o femeie, în vârstă de 81 de ani, cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 13.00, în timp ce se afla pe banca din fața blocului unde locuiește, situat pe strada Remus Tăsală, din Timișoara, un bărbat i-ar fi furat poşeta, lovind-o în acelaşi timp cu piciorul în zona gambei, ulterior tâlharul a fugit într-o direcție necunoscută.

În cursul zilei de ieri, în jurul orei 15.00, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 4, cu sprijinul colegilor de la Secția 1 au identificat în oraş un tânăr de 21 de ani, bănuit de săvârșirea faptei.


Prejudiciul a fost recuperat parțial.

În urma probatoriului administrat în cauză, bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ-ului. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a acestuia și recuperării întregului prejudiciu.

UPDATE Față de bărbatul cercetat pentru tâlhărie a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.