Thank you for the music: concert cu hiturile formației Abba, la Timișoara...

Thank you for the music: concert cu hiturile formației Abba, la Timișoara FOTO si VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-264090724">

Joi seara, la Casa Del Retro membrii formației sârbești ABBA Real Tribute Band au susținut un concert de nota zece care le-a amintit spectatorilor hiturile formației suedeze care a făcut furori în epoca disco și nu numai. La fața locului, band-ul alcătuit din șapte membri a navigat printre hituri ca Waterloo, Chiquitita, Dancing Queen, S.O.S. sau Mamma Mia, iar publicul a savurat pe deplin un spectacol deosebit.

„Suntem pentru a doua oară în Timișoara și ne-am bucurat de un spectacol ieșit din comun în care publicul a fost la înălțime. Încă de la primele acorduri, am observat că cei din sală au fost alături de noi și acest fapt ne-a dat un plus. Hiturile formației ABBA rămân veșnice tocmai pentru că lumea le iubește și-n ziua de azi la fel ca și atunci când au fost lansate , iar pasiunea noastră pentru ABBA ne face să dăm totul pe scenă în reprezentațiile noastre. Așteptăm cu nerăbdare și alte concerte în Timișoara, și vrem să transmitem un sincer Thank you for the Music tuturor celor care iubesc muzica creată de Benny Andersson, Björn Ulvaeus, Anni-Frid Lyngstad și Agnetha Fältskog“, ne-au declarat membrii formației după spectacol.

ABBA Real Tribute Band va susține un concert și astăzi, 16 septembrie, cu începere de la ora 21, la terasa Flex din Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.