Trei bărbați din Timiș, reținuți de polițiști după ce au furat o...

Trei bărbați din Timiș, reținuți de polițiști după ce au furat o sumă mare de bani dintr-o locuință

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliției Municipiului Lugoj au reținut ieri trei bărbați, în vârstă de 22, 23 și 34 de ani, bănuiți de furt calificat.


Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș.

„În fapt, la data de 27 august 2022, polițiștii lugojeni au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns într-o locuință, situată pe strada Cloșca din municipiul Lugoj, de unde ar fi sustras 4.500 de lei, 14.000 de euro și 800 de dolari. În urma investigațiilor efectuate, în data de 20 septembrie 2022, polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale Lugoj au identificat și depistat în Timișoara și Lugoj, trei bărbați, în vârstă de 22, 23 și 34 de ani, bănuiți de comiterea faptei, aceștia fiind conduși la sediul secției de poliție pentru audieri”, a transmis IPJ Timiș.

Bănuiții au fost reținuți pentru o perioadă de 24 ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, în cursul acestei dimineți magistrații dispunând față de aceștia măsura controlului juciciar pentru 60 de zile.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbaților și recuperării prejudiciului în totalitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.