Un bărbat care i-a atacat pe polițiști cu o sapă a fost...

Un bărbat care i-a atacat pe polițiști cu o sapă a fost împușcat

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat care i-a atacat pe polițiști cu o sapă a fost împușcat în picior. Incidentul s-a produs în localitatea Galicea Mare din județul Dolj în momentul în care polițiștii interveneau pentru a-l imobiliza pe bărbatul care își agresase soția.

Potrivit IPJ Dolj, sâmbătă, la ora 15.25, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Giubega au fost sesizaţi prin apel 112, de o femeie, de 59 de ani, din Galicea Mare, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către soțul său.

La vederea oamenilor legii, bărbatul de 64 de ani a devenit agresiv, încercând să lovească, cu o sapă, pe unul dintre polițiști.


Agenții au utilizat pistolul pentru a-l imobiliza pe agresor și i-au acordat primul ajutor după ce acesta a fost împușcat în picior.

„După efectuarea somației legale, cel de-al doilea polițist a executat cu armamentul din dotare două focuri în plan vertical. Având în vedere că bărbatul nu a încetat acțiunea, polițistul a tras trei focuri către acesta, cel în cauză fiind rănit în zona genunchiului drept. Polițiștii au acordat bărbatului primul-ajutor, până la sosirea ambulanței, fiind transportat conștient la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale”, au explicat polițiștii.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violență în familie. Cercetările au fost preluate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Băilești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.