Un bărbat cu arsuri grave, adus la Timișoara cu elicopterul SMURD după...

Un bărbat cu arsuri grave, adus la Timișoara cu elicopterul SMURD după o explozie pe șantierul naval Orșova

0
DISTRIBUIȚI

O explozie s-a produs, miercuri după-amiază, la bordul unei nave de pe șantierul naval Orșova. Trei oameni au suferit arsuri.

Poliția Orșova a fost sesizată de un reprezentant al Șantierului Naval Orșova că s-a produs o explozie în șantier, la bordul unei nave aflate în construcție, iar trei persoane, angajații ai șantierului au suferit răni.

Polițiștii au stabilit că în interiorul unui bord de navă, aflată în construcție, s-a produs o deflagrație în timp ce trei bărbați cu vârste cuprinse între 39 și 47 de ani făceau lucrări mecanice.

Conform ISU Mehedinți, echipajul SMURD a acordat primul-ajutor unui bărbat care prezenta arsuri pe circa 70 la sută din suprafața corpului.


Acesta a fost transportat, în stare de conștiență, la Centrul de Primiri Urgențe Orșova, cu arsuri de gradele 1, 2 și 3.

Cea de-a doua victimă a fost preluată de SAJ și transportată la CPU Orșova.

De asemenea, pentru salvarea acestora a fost solicitat sprijinul elicopterelor SMURD, unul dintre pacienții cu arsuri fiind transportat la Timișoara.

Cea de-a treia persoana prezenta o plagă la nivelul capului și escortații, fiind transportată la spital de personalul operatorului economic.

A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.