Un motociclist a murit în urma unui accident pe o șosea din...

Un motociclist a murit în urma unui accident pe o șosea din Banat

0
DISTRIBUIȚI

Grav accident rutier în această după-amiază, soldat cu decesul unui conducător de motocicletă, pe DN 58B, în orașul Bocșa, județul Caraș-Severin.

„În timp ce un conducător auto, de 51 de ani, conducea o autoutilitară din direcția Reșița către Timișoara, pe DN 58B, strada Funicularului din Bocșa, la intersecția cu strada Carpați, a virat la stânga pe strada Carpați, moment în care a intrat în coliziune cu o motocicletă care circula pe sens opus, motocicleta lovind colțul spate al benei autoutilitarei.


Din impact, motocicleta a fost proiectată în partea stânga față a unui autoturism condus din sens opus de un bărbat de 35 de ani. În urma accidentului, motociclistul în vârstă de 30 de ani a fost transportat la spital în stare gravă, ulterior fiind declarat decesul acestuia. Ceilalți doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultând că nu au consumat băuturi alcoolice”, a transmis IPJ Caraș-Severin.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.