Un nou scandal pe stradă, la Timișoara. Două persoane rănite, un bărbat...

Un nou scandal pe stradă, la Timișoara. Două persoane rănite, un bărbat reținut de polițiști UPDATE Suspectul, arestat preventiv

0
DISTRIBUIȚI

Un conflict spontan în care au fost implicate mai multe persoane a avut loc miercuri seara în Piața Traian din Timișoara. Două persoane au fost rănite, iar șase bărbați au ajuns la secție pentru audieri.

„La data de 31 august 2022, în jurul orei 19:00, polițiștii Secției 1 Timișoara au fost sesizați să intervină la o altercație, în Piața Traian din Timișoara, în care ar fi fost implicate mai multe persoane, iar două dintre acestea ar fi suferit mai multe leziuni.


Conflictul a fost aplanat, iar la sediul secției au fost conduși, în vederea audierilor, șase bărbați cu vârste cuprinse între 26 și 51 de ani. În urma audierilor și probatoriului administrat, polițiștii au constatat că în urma unor discuții în contradictoriu un bărbat în vărstă de 43 de ani l-a agresat fizic pe un alt bărbat, în vârstă de 51 de ani”, a transmis IPJ Timiș.

Bărbatul în vârstă de 43 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de „tulburarea ordinii și liniștii publice”, „lovire sau alte violențe” și „portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”, a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș.

La începutul săptămânii, un alt conflict între două grupuri a avut loc în zona Circumvalațiunii.

UPDATE IPJ Timiș a anunțat că barbatul în vârstă de 43 de ani a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.