Un tânăr beat, drogat și fără permis a furat trei mașini într-o...

Un tânăr beat, drogat și fără permis a furat trei mașini într-o noapte și a produs un accident rutier

0
DISTRIBUIȚI

Un tânăr de 21 de ani a reușit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, un record greu de egalat – a furat trei mașini și a produs un accident rutier. Alarma s-a dat când un apel la 112 a anunțat că pe strada Ioan Marcu din Bocșa s-a produs un accident rutier fără victime.

La fața locului, polițiștii au găsit trei autoturisme avariate, două aflate în parcare, cu avarii în partea laterală și cel de-al treilea abandonat în apropiere, despre care s-a stabilit că ar fi fost sustras de pe o stradă învecinată.


După câteva ore, la ora 05.30, polițiștii au identificat pe strada Ion Vidu din localitate, doi tineri, de 17 și 21 de ani, bănuiți de comiterea faptelor.

De asemenea,  polițiștii au găsit un alt autoturism sustras, cu care cei doi tineri s-ar fi deplasat prin Bocșa. Bărbatul de 21 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea o alcoolemie de 0,29 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie categorie de vehicule.  În urma prelevării mostrelor biologice, s-a stabilit că bărbatul consumase  și cannabis.

Din verificări s-a stabilit că tinerii ar mai fi sustras în aceeași noapte, un al treilea autoturism, parcat pe strada Mihail Gașpar, pe care nu ar fi reușit să-l pornească, împingându-l și abandonându-l  după 150 de metri.

Polițistii au întocmit dosar penal, iar bărbatul de 21 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, în cursul zilei de astăzi urmând a fi prezentat procurorului pentru dispunerea de măsuri legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.