Unul dintre cei mai mari producători de componente auto a deschis o...

Unul dintre cei mai mari producători de componente auto a deschis o fabrică lângă Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Liberty Spring, unul dintre cei mai mari furnizori de produse și servicii pentru automobile din lume, a deschis o fabrică în localitatea Giarmata, la 13 km de Timișoara.

„Această nouă fabrică ne permite să fim mai aproape de marii producători de automobile și de furnizorii de rangul 1 din Europa”, a declarat Mathieu Ouellet, președintele și directorul general al Liberty Spring.

Compania promote să facă angajări, iar pentru locuitorii din Timișoara care vor deveni salariați transportul este asigurat de autobuze speciale.

Conform ultimelor cercetări ale firmei, astăzi, o mașină din două conține cel puțin o piesă fabricată într-una din fabricile Liberty Spring, care în momentul actual, are peste 700 de angajați în întreaga lume.

Liberty Spring este o companie canadiană cu sediul central în Montmagny, Quebec și deține fabrici în Boucherville (Canada), Toronto (Canada), Querétaro (Mexic), Suzhou (China) și începând cu luna aceasta, în România.


De asemenea, compania are reprezentanțe situate în apropiere de Detroit (SUA) și în Berlin (Germania).

În plus, anul trecut Liberty Spring a achiziționat și furnizorul Elka Suspension, care oferă amortizoare și nu numai, Eka având sediul tot în Quebec (Canada).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.