UpCycling, expoziție dedicată tinerilor artiști din Timișoara

UpCycling, expoziție dedicată tinerilor artiști din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Galeria Park aflată la sediul Uniunii Artiștilor Plastici a filialei din Timișoara de pe strada George Enescu nr. 1 deschide în 6 septembrie, la ora 18:00, expoziția UpCycling, organizată de asist. univ. Smaranda Moldovan și drd.


Oana M. Popescu, curatoriată de dr. Gabriela Robeci și sprijinită de prof. univ. dr. Dana Constantin, președintele filialei timișorene a UAP, cu care aceasta începe seria de expuneri ale artiștilor tineri.

Lucrările expuse recrează modul de înțelegere a conceptului UpCycling, căci nu doar materialele vechi primesc o nouă viață, ci și conceptele cu care operează participanții în general. Abordări mai vechi sunt revigorate, căpătând o formă elevată, și astfel se înțelege faptul că se pot prelua reziduuri de orice fel, iar acestea pot căpăta un nou sens artistic.

Tinerii artiști care își vor expune lucrările sunt: Ovidiu Batista, Bogdan Calotă,  Ella (Mirela Cerbu), Ilie Duță, Andrei Dinică-Nicolescu, Livia Mateiaș, Smaranda Sabina Moldovan, Luisa Palade, Andrei Părăușanu, Oana M. Popescu, Alexandra Daniela Satmari, Edith Torony, Bogdan Tomșa, Mihai Toth, Silvia Râncu Trion și Mădălina-Elena Trofin.

Expoziția va putea fi vizitată până în data de 15 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.