Videoclip fabricat în Timișoara: Kim Rabie a lansat o melodie alături de...

Videoclip fabricat în Timișoara: Kim Rabie a lansat o melodie alături de mezzosoprana Silvia Antemia

0
DISTRIBUIȚI

Kim Rabie a lansat o nouă piesă alături de mezzosoprana Silvia Antemia, piesa Storia având parte de un videoclip realizat de studioul Cinematica de către Daniel Kui, mixajul și masterul melodiei fiind făcut la DS Po Timișoara de către Atilla Lukinich.

Pe numele său adevărat Rabie Amira, tânărul artist născut în Tunisia a absolvit Facultatea de Medicină din Timișoara și s-a născut în 15 mai 1996. „Am ajuns în România la Timișoara după ce am avut o experiență în Senegal. Un coleg mi-a sugerat să vin la Timișoara și am ajuns aici în luna septembrie a anului 2017. Dragostea mea pentru muzică a început pe la vârsta de 15 ani. Am avut o perioadă grea în viață și muzica a fost singurul meu refugiu în acea perioadă. Am decis să învîț să cânt la pian pentru a trece mai ușor prin acea perioadă, nu fiindcă mi-aș fi închipuit vreodată că o să urmez o carieră artistică“, a mărturisit artistul. După ce l-a întâlnit pe Atilla Lukinich, inginerul de sunet cunoscut în branșă pentru activitățile sale în studioul DS Pro, tânărul tunisian a prins tot mai mult curaj și a lansat mai multe melodii.

Mezzosoprana Silvia-Maria Antemia s-a născut în Mindelheim, Germania.


A urmat cursurile Facultăţii de Muzică şi Teatru din Timişoara, pe care le-a definitivat cu examenul de disertaţie în anul 2017. În anul 2014 a debutat pe scena Operei Naţionale Române din Timişoara cu rolul Elizei Doolittle din Musicalul My Fair Lady de F. Loewe, cu ocazia aniversării a 70 de ani de la înfiinţarea Universităţii de Vest. Din anul 2015 este colaboratoare, iar mai apoi angajată în Corul Operei Naţionale Române din Timişoara. În anul 2016 debutează la Opera din Timişoara în rolul Prinţului Orlovsky din opereta Liliacul de Johann Strauss Fiul, iar un an mai târziu îşi face debutul in rolul Florei Bervoix din opera La Traviata de Giuseppe Verdi. A obţinut numeroase premii, printre care amintim Premiul 1 la concursul Young Artists din Timişoara (2013), Premiul 3 la Festivalul Naţionale de Romanţe Roze pe Bega (2014-2015) şi Premiul 2 la Concursul Internaţional de Operă Ferrucio Tagliavini din Deutschaldsberg, Austria (2015).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.